GIETVLOER OF HOUT?

De belangrijkste afwegingen

plan je bezoek

Beiden zijn warm

Hout is warm, dat is bekend. Een Senso gietvloer is dat ook. De vloer is zacht, aagenaam op blote voeten, gemaakt van natuurlijke, plantaardige olie. Uitgevoerd in warme kleuren geeft een Senso gietvloer een aangenaam interieur. Het gevoel van: hier wil ik thuis komen.

Ruimtelijkheid

Hout is een krachtig product en wordt al eeuwen toegepast. Wel geven houten meubels op een houten vloer een interieur snel een klassiek gevoel. Met een gietvloer uitgevoerd in een warme kleur bereikt u een ingetogen, rustige basis dat zelfs klassieke interieurs een moderne uitstraling geeft.

Meer binnenkijkers >>

Perfect met vloerverwarming

In tegenstelling tot hout, gaan een gietvloer en vloerverwarming perfect samen. Dit is een belangrijke reden waarom een gietvloer steeds populairder wordt. Ook zonder vloerverwarming is een gietvloer aangenaam, waardoor deze ook veel toegepast worden in slaapkamers. Dat maakt dat u een echte eenheid van uw interieur kunt maken. De basis kan in het huis hetzelfde zijn. Met uw meubels, kleuren en accessoires maakt u dan het verschil. Zoals in de professionele interieurs.

Lees meer over voordelen >>

Comfort en gebruik

Een goede gietvloer is dempender dan hout. Dat zult u merken met schoenen en tijdens bezoek. Omdat de gietvloer vloeistofdicht is, kan deze ook toegepast worden op plekken zoals keuken, badkamer en toilet. Tegels zijn daar niet nodig. Een goede gietvloer is zacht en comfortabel. Dat maakt dat een gietvloer lekker met blote voeten aanvoelt en voor kinderen prettig is om op te kruipen en spelen.

Samenvattend: gietvloer is warm, comfortabel en ideaal voor gezinnen

Een gietvloer brengt eenheid in uw interieur. Het biedt u een zacht, naadloos canvas voor een schitterend interieur.