EINDELOZE DESIGNMOGELIJKHEDEN

VAN SENSO GIETVLOEREN

plan je bezoek

DESIGN VAN GIETVLOEREN

ONTDEK SPECIALE COLLECTIES

Gietvloeren van Senso bieden eindeloze designmogelijkheden. Dat is ook de reden waarom ontwerpers als Marcel Wanders, Piet Boon, Job Smeets en Kilian Schindler met Senso hebben samengewerkt. Unieke collecties zijn daarvan een resultaat.

IMPRESSIONS BY MARCEL WANDERS

SENSO FREEZE TECHNOLOGY

Door gebruik te maken van een speciale print techniek in combinatie met een kristalheldere gietvloer én de bizar exceptionele creativiteit van topdesigner Marcel Wanders is deze collectie geboren met een trompe l’oeil. Een optische illusie van diepte. Deze gietvloer kan volledig naadloos worden geplaatst en geeft een totaal nieuwe dimensie aan wat in vloeren mogelijk is.

KILIAN SCHINDLER

CLAYS BY SENSO

Door gebruik te maken van gedroogde rivierklei en dit met de hand te brengen en in verschillende vormen in de Senso gietvloer te verwerken ontstaat een subtiel maar rijk vloerbeeld. Het naadloze oppervlakte wordt gebroken door de stukjes klei en geven de gietvloer een geheel eigen, natuurlijke uitstraling.

STUDIO JOB

WONDERE WERELD

Job Smeets staat bekend om zijn eigenzinnige en excentrieke ontwerpen die vaak een dubbele boodschap hebben en de maatschappij vaak op de hak nemen. Geen onderwerp is daarbij taboe. Het ontwerp voor deze ‘fucked-up’ (cit.) houten vloer als digitaal ontwerp vertaald naar een gietvloer is de basis voor Studio Job Studio Amsterdam. Een appartement waarin alles tot in het extreme is ontworpen en vele controversiële ontwerpen zijn samengebracht. Klassiekers van Maarten Baas en Droog Design zijn hier verzameld in een museale opstelling die de zintuigen prikkelt.

SOORTEN GIETVLOER DESIGNS

Wanneer je met ons praat over het design van een gietvloer stellen we het ontwerp van de ruimte en de wensen van de klant centraal. We kijken naar gebruiksgemak, ontwerp en onderhoud op lange termijn. We willen natuurlijk dat onze gietvloeren zo lang mogelijk mooi blijven zodat je er zo lang mogelijk zorgeloos van kunt genieten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt de kleur zelf bepalen van je Senso gietvloer maar hebt ook de mogelijkheid voor het toevoegen van composieten als natuursteen en marmer of heel fijn gemalen visnet voor een subtiel poederachtig effect.

Superquartz gietvloer met marmerkorrels

Meer weten

Bcrete gietvloer met fijn gepoederd visnet

Meer weten

Grain gietvloer met composieten

Meer weten

PRIJS VAN EEN DESIGN GIETVLOER

DOWNLOAD VANDAAG ONLINE

Je kunt via onze online offerte tool zeer eenvoudig een prijsindicatie opvragen voor jouw gietvloer. Met het invullen van slechts een paar details ontvang je die geheel vrijblijvend per email.

Download offerte

BEZOEK EEN SHOWROOM

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak

OOIT BEGONNEN OP EEN ZOLDERKAMER

Wat twee decennia begon op een zolderkamer in een klein dorp in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. We zijn trots te mogen werken voor sommige van de meest toonaangevende en iconische bedrijven ter wereld, en zouden het geweldig vinden ook voor jou te mogen werken. Neem gerust contact met ons op.