GEMARMERD EFFECT MET TWEE KLEUREN

VOOR EEN PRACHTIG ELEGANTE GIETVLOER

plan je bezoek

BETONLOOK

GIETVLOER BETONLOOK OPNIEUW UITGEVONDEN

De Fusion collectie van Senso is een prachtig samenspel van twee kleuren die op locatie met de hand worden vervaardigd. Het geeft je gietvloer een hele mooie uitstraling met een marmer effect. Omdat de gietvloeren van Senso geproduceerd worden op basis van natuurlijke ingrediënten is de vloer zachter en voelt deze aangenamer dan een constructieve betonvloer. Daarnaast is de vloer geschikt voor combinatie met vloerverwarming én kan deze volledig naadloos over het gehele oppervlakte worden gegoten.

SATIJN ZACHTE AFWERKING

Senso gietvloeren, uitgevoerd in Fusion, zijn volledig glad en voelen zacht aan, net als satijn. Het geeft daardoor een aangename beleving om op te lopen, zelfs met blote voeten. Stel je een gietvloer voor waarop je kinderen heerlijk kunnen spelen, jij af en toe een feestje kunt geven zonder zorgen en die zonder onderbreking doorloopt vanaf de entree tot de keuken, van de woonkamer tot in de douche.

SCHITTEREND GEHEEL

Stel je de meest perfect kleurencombinatie voor jouw interieur voor. Een fantastische mengeling van materialen, gemaakt met vakmanschap, stel je een vloer voor die levendig is. Een vloer voor alle ruimtes in je huis. Fusion by Senso biedt de ideale basis voor je interieur. Of het nu in strak Puur Wit is of een warme, uitnodigende aardetint. Wordt verliefd of de eindeloze mogelijkheden die onze collecties bieden. Waarom kom je niet langs en ontdek je het zelf?

Fusion Warm White

Fusion Dune

Naar 3d Sample

Fusion Sunrise

Naar 3d Sample

Fusion Beach

Fusion Ace Grey

Naar 3d Sample

Fusion Bronze

Naar 3d Sample

Fusion Crescent Moon

Naar 3d Sample

Fusion Zinc

Naar 3d Sample

Fusion Innerwood

Naar 3d Model

BOEK VANDAAG NOG JE BEZOEK

Plan een dag en tijd in waarop het je het beste uitkomt en kom langs in één van onze showrooms. Onze experts staan voor je klaar en vertellen je graag alles wat je moet weten over onze naadloze gietvloeren én naadloze wandafwerking. Koffie of thee mét iets lekkers staan voor je klaar. We kijken ernaar uit je bij ons te mogen verwelkomen!

Boek online

NATUURLIJK, NATUURLIJK

‘S WERELDS EERSTE NAADLOZE EN NATUURLIJKE GIETVLOER

Geproduceerd met alleen de allerbeste en natuurlijke ingredienten. Voorzien van een Cradle2Cradle certificering én recyclebaar. Dat zijn de Sensovloeren. Absoluut vrij van schadelijke stoffen en met een positief effect op de binnenlucht kwaliteit.

Leer meer over onze duurzaamheid