NAADLOZE BADKAMERWANDEN

WANDAFWERKING VOOR EEN SPAGEVOEL THUIS

plan je bezoek

BADKAMER ZONDER TEGELS

CREËER EEN EIGEN SPA-GEVOEL THUIS

Tover je badkamer om tot een wellnessruimte waarin je verfrist wordt en tot rust komt. Met de wandbekleding van Senso creëer je een unieke, luxueuze sanitaire ruimte. Dankzij de verschillende kleuren en materialen van SENSO is het mogelijk om een robuust karakter met een fluwelen finish aan te brengen. De naadloze toepassing zorgt er ook nog eens voor dat de badkamer volledig waterdicht is.

WANDEN ZONDER TEGELS

Senso Wall Covering is gemaakt van fijne kwartsen en acryl. Daarmee kunnen zowel een gladde als robuuste wand kan worden gestreken. Senso Wall Covering wordt naadloos aangebracht. Wandtegels zijn geheel overbodig. De wand is perfect vloeistofdicht en fantastisch voor je badkamer, maar ook voor andere toepassingen, zoals de keuken en het toilet.

PERFECT IN BADKAMER

In combinatie met een gietvloer heb je de perfecte oplossing voor je inloopdouche. Met Senso Wall Covering en een Senso vloer heb je zeer weinig onderhoud omdat het product geheel zonder naden wordt aangebracht. Daardoor kunnen voegen, zoals bij tegels, niet vuil worden.

KOSTEN VAN EEN SENSO GIETWAND

BEREKEN ONLINE JE PRIJS

De prijs voor het aanbrengen van een naadloze Senso Wandafwerking kan variëren. Neem daarom contact met ons op voor een gedegen advies en een gespecificeerde prijsofferte. We bekijken dan of zaken zoals een waterkerende elastische voorbewerking nodig is, of er nissen mee afgewerkt dienen te worden en details met andere onderdelen in de bouw. Wil je snel een prijsindicatie ontvangen, volg dan onderstaande link.

Direct prijs opvragen

VOORDELEN SENSO WALL COVERING

VOLLEDIG NAADLOOS & ONDERHOUDSARM

Een Senso wand is een sublieme oplossing om jouw interieur iets extra’s te geven. Zo realiseer je een naadloos verloop dat in elk hoekje past. Waar tegels vaak moeilijk te plaatsen zijn en met snijd- en meetwerk geen perfect geheel te realiseren is, creëer je met Senso een naadloos geheel. Hierdoor oogt de ruimte rustiger en lijkt hij optisch groter. Een badkamer met een Senso gietvloer en Wall Covering zorgt bovendien voor een compleet waterdicht geheel.

HEERLIJK EENVOUDIG IN ONDERHOUD

De fijngemalen kwartsen vermengd met het watergedragen bindmiddel zorgen voor een waterdicht en elastische afwerking die extreem makkelijk te onderhouden is. Het feit dat er geen voegen zijn zorgt ervoor dat zich geen schimmels hechten en na het douchen is de afwerking eenvoudig af te spoelen met water.

Ga naar onze downloadpagina met technische informatie en checklists

BEZOEK ONS

KOM KIJKEN EN ERVAAR HET ZELF

De beste manier om de kwaliteit, de mogelijkheden en de duurzaamheid van onze producten te ervaren is een bezoek aan één van onze vestigingen. Ze zijn erop gericht je te inspireren en geven voorbeelden van settings in woonkamers, slaapkamers, kantoor en hotel.

Onze locaties