WAT WIJ GELOVEN

THINK UNITED
gaat over meer dan alleen onze producten.

Onze vloeren en wanden brengen ruimtes samen waardoor eenheid ontstaat. Met eenheid komt rust en met rust komt ruimte.

We geloven in producten die je in staat stellen jezelf en jouw persoonlijke omgeving op een bepaalde manier te onderscheiden. Met Senso vorm je een naadloze basis voor mooie herinneringen, eigen verhalen en verhalen samen met anderen, voor mooie tijden van happiness en geluk. Ongeacht wie je bent en waar je bent.

EEN EERLIJK VERHAAL

over duurzaamheid

Als je voor Senso kiest, willen we dat je daar 100% tevreden over bent. En er volledig van geniet. Van het design, het comfort en de kwaliteit. Daarbij willen we je ook meenemen hoe wij met duurzaamheid en dus met onze planeet omgaan. Want we kunnen er niet omheen dat het maken van onze vloeren en wanden effect heeft op het milieu. Impact die we natuurlijk zo klein mogelijk willen houden. Daarom zoeken we naar de juiste balans tussen design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer over duurzaamheid en natuur

DESIGN

als onderdeel van ons DNA

Wat ons drijft is het helpen van onze klanten om een waanzinnig interieur te realiseren. We zien onze Sensovloeren- en wanden als een naadloos canvas in een ruimte. En juist omdat dit zo een elementair onderdeel is van een omgeving besteden we heel veel tijd en aandacht aan het op de juiste manier vormgeven van onze producten. Of dat nu gaat over het vinden van unieke en nieuwe kleurencombinaties of het toepassen en integreren van diverse composieten en toeslagmaterialen, Sensovloeren en Sensowanden bieden eindeloze mogelijkheden. We ontdekken regelmatig weer nieuwe texturen en structuren, variaties in glans en toepassen van materialen zoals houd, staal of een combinatie van recycleerbare grondstoffen. Het is gewoon iets waar we veel plezier aan beleven en wat we met extreem veel plezier doen.

Lees meer over unieke concepten

MET HET JUISTE TEAM

bouw je een beter bedrijf

De cultuur binnen ons bedrijf wordt gemaakt door de mensen die bij ons werken. Omdat we geen hiërarchie kennen en omdat we geen strikte arbeidsuren opleggen, geen vaste bureaus hebben en ook geen locatie van werk heeft ieder lid van ons team de vrijheid om zijn of haar eigen project te starten. Dit lijkt er soms op een gebrek aan controle. Maar we geloven echter dat vrijheid ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt en dat we daarmee het type mens aantrekken die onder die omstandigheden juist excelleren.

We werken met slechts een paar regels binnen Senso, en zolang je stuurt op het zoeken naar mogelijkheden en weg van risico, onze klanten happy zijn en we als team een geweldig product kunnen leveren zijn we ‘good to go.’

Leer meer over ons team