WOONBETON GIETVLOEREN

BETONLOOK OPNIEUW ONTDEKT

plan je bezoek

DE UITSTRALING VAN BETON MAAR DAN ECHT NAADLOOS

NAADLOZE WOONBETON GIETVLOER

Grain by Senso was een ontwikkeling die jaren heeft geduurd. De zoektocht naar een product dat alle voordelen en eigenschappen van onze Sensovloeren behoudt en dus comfortabel, zacht en aangenaam aanvoelt maar tegelijkertijd ontzettend robuust is en er geweldig stoer uitziet. Grain is het resultaat en we laten je dat graag zien en ervaren bij ons. Kom langs en ervaar zelf hoe een Grain vloer de perfect mix is van alles wat je van een mooie, stoere en fijne vloer mag verwachten.

BEKIJK DE VLOEREN UIT DE GRAIN COLLECTIE

Grain by Senso Off White

3d Model

Grain by Senso Warm White

Grain by Senso Beach

Grain by Senso Dune

3d Model

Grain by Senso Sunrise

3d Model

Grain by Senso Bronze

3d Model

Grain by Senso Concrete

3d Model

Grain by Senso Zinc

Grain by Senso Ace Grey

3d Model

NATUURLIJKE KRACHT

GEMAAKT VAN PLANTAARDIGE GRONDSTOFFEN

Op zoek naar een vloeroptie die zowel milieuvriendelijk als comfortabel is? Zoek niet verder dan Grain. Gemaakt van natuurlijke biopolymeren is deze naadloze vloer een duurzaam alternatief voor de harde industriële tegenhanger. Bovendien zorgt de zachte textuur van Grain ervoor dat het een genot is voor de voeten, en de geluiddempende eigenschappen zijn perfect voor drukke ruimtes. En met het naadloze aanbrengproces zeg je vaarwel tegen lelijke scheuren en oneffen oppervlakken. Kies voor een volledig natuurlijke vloeroplossing, kies Senso Grain.

NATUURLIJK, NATUURLIJK

‘s Werelds eerste naadloze, duurzame en volledig recyclebare natuurlijke gietvloer

Geproduceerd met gebruik van plantaardige olien, en dat al sinds 2004. Nog voordat het trend werd, hadden wij ons kompas al staan op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We produceren al onze vloeren daarom gewoon in Nederland, passen de plantaardige olie toe van een snelgroeiende, éénjarige plant en zorgen ervoor dat onze vloeren aan het einde van hun levensloop volledig kunnen worden hergebruikt.

Leer meer over onze duurzaamheid

BEZOEK EEN TOONZAAL

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak