SENSO GIETVLOEREN VOOR WOONHUIZEN

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOER VOOR THUIS

plan je bezoek

SENSO GIETVLOER VOOR WONING

DUURZAAM, MILIEUVRIENDELIJK EN COMFORTABEL

Senso HighDensity is een gietvloer voor woningen die aan alles eisen voldoet waar het gaat om een lange levensduur, comfort en het design. Dit vloersysteem is niet alleen eenvoudig in het onderhoud, maar biedt tegelijkertijd een brede range aan waanzinnige mogelijkheden om uit te kiezen.

Download datasheet voor woningen

ONTDEK ONZE UITGEBREIDE COLLECTIES

EN EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Met een uitgebreide keuze en opties vind je ongetwijfeld de perfecte vloer en een perfecte match voor jouw stijl en een toevoeging voor jouw project. Van de strakke single color Pure lijn tot en met de met marmer verrijkte Superquartz en Titan collecties. Geef je creativiteit de ruimte en laat een maatwerk sample maken voor een ideale basis voor jouw persoonlijke visie.

Beleef het comfort en het gemakt van onze naadloos gegoten vloersystemen, ontworpen om moeiteloos te onderhouden. Onze producten vloeien naadloos samen en creëren een harmonieus canvas om jouw droominterieur op te kunnen te ontwerpen.

DE PRIJS VAN EEN GIETVLOER

PRODUCT TYPE EN ONDERGROND CONDITIES

De kosten van een gietvloer kunnen significant variëren en zijn afhankelijk van factoren als product type, conditie van de ondergrond en de details van een project. Gemiddeld variëren prijzen voor een Sensovloer tussen de €100 en €180/m2 inclusief plaatsing.

 

DUURZAME EN NATUURLIJKE GIETVLOEREN

HANDGEMAAKT VAKMANSCHAP, NIET ZOMAAR EEN GIETVLOER

De vloeren van Senso zijn ontstaan vanuit een passie voor natuurlijke en herwinbare materialen, gevoel voor design en oog voor comfort en gebruiksgemak. Ter plekke met de hand gegoten en gecombineerd met gebroken stukjes marmer, parelmoer of gerecycled fijn poeder. We vinden het gewoonweg gaaf om met ons product een naadloos canvas te zijn voor jouw interieur. Zodat jij het kan inrichten op een manier die bij jou past.

De mogelijkheden zijn eindeloos want een Sensovloer is werkelijk overal inzetbaar. Je vindt de vloeren van Senso onder andere in kantoren, hotels, winkelcentra en inmiddels in tienduizenden woningen over de hele wereld. Ontdek hier meer over onze mogelijkheden en kom snel eens bij ons langs! De koffie staat altijd klaar.

BEZOEK EEN SHOWROOM

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak