Vloerverwarming bij gietvloeren

Energiebesparend en onzichtbaar

plan je bezoek

Optimale warmteverdeling in een stijlvol en comfortabel jasje. Dat is de gietvloer met vloerverwarming combinatie van SENSO. Je profiteert van een laag energieverbruik zonder warmte te verliezen. Gemaakt voor elke ruimte: van de woonkamer tot de keuken en van de slaapkamer tot de zolder.

Onzichtbaar en zuinig

Een vloerverwarming neemt geen ruimte in beslag in je interieur, want deze zit verstopt onder je gietvloer. 100% onzichtbaar en ongeveer 20% energiezuiniger dan radiatoren. Een zeer fraaie en slimme warmtebron voor elk woonhuis.

Vloerverwarming op kantoor

Vloerverwarming in combinatie met een gietvloer is ook geschikt voor kantoren. SENSO voorziet nieuwbouw- en renovatieprojecten van slijtvaste vloeren die je bedrijfspand doet stralen. Geen in het oog springende radiatoren meer, maar rust en eenvoud.

Klaar voor de winter

Maak je huis winterklaar met een vloerverwarming gietvloer combinatie van SENSO. Dag en nacht warme voeten, ook wanneer het buiten vriest. Altijd een comfortabel en naadloos loopoppervlak. Vloerverwarming is bovendien de oplossing voor mensen met een huisstofallergie. Door de stralingswarmte verspreidt stof zich minder snel. Klachten nemen af, warmte en comfort nemen toe.

Alle kleuren

Gietvloeren met vloerverwarming zijn leverbaar in elke kleur. Met dezelfde klasse als je gewend bent van ons. Hetzelfde gevoel, alleen warmer en behaaglijker. Voor huis en kantoor.

Vloerverwarming prijs

Een gietvloer met vloerverwarming is een investering die zichzelf terugbetaalt. Investeer in jezelf én in je woning. SENSO vertelt je graag meer over de eindeloze mogelijkheden en de kosten. Breng een bezoekje aan onze showroom in Antwerpen of vraag de prijs online op.