GIETVLOEREN VAN SENSO

COMFORT, DUURZAAMHEID & DESIGN

plan je bezoek

DUURZAME GIETVLOEREN OP NATUURLIJKE BASIS

MET DE HAND GEGOTEN VOOR OPTIMAAL VAKMANSCHAP

De vloeren van Senso zijn ontstaan vanuit een passie voor natuurlijke en herwinbare materialen, gevoel voor design en oog voor comfort en gebruiksgemak. Ter plekke met de hand gegoten en gecombineerd met gebroken stukjes marmer, parelmoer of gerecycled fijn poeder. We vinden het gewoon tof om met ons product een naadloos canvas te zijn voor uw interieur. Zodat u het kan inrichten op een manier die u jou past.

De mogelijkheden zijn eindeloos want een Sensovloer is werkelijk overal inzetbaar. U vindt de vloeren van Senso onder andere in kantoren, hotels, winkelcentra en inmiddels in tienduizenden woningen over de hele wereld. Ontdek hier meer over onze mogelijkheden en kom gerust eens bij ons langs! Een tasje koffie of thee staat altijd klaar.

VOOR IEDEREEN

Ontdek de vele toepassingen van de Sensovloeren en wandafwerking. Vloeren voor bij jou thuis, op kantoor of voor hotels en winkels met een hoge gebruiksfrequentie. Bekijk op je gemak eens onze recente projecten en maak een afspraak met één van onze specialisten die je graag meer vertellen en met stalen bij je langs kunnen komen. Een afspraak in één van onze vele vestigingen is altijd een aanrader, de koffie staat voor je klaar!

Laat je inspireren door onze vele projecten

EINDELOOS COMBINEREN

Van de flueelzachte Pure & Fusion lijn tot en met de robuuste en karakteristieke Grain of Superquartz collecties. Een Sensovloer kent diverse uitstralingen en oppervlakte structuren. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Kies de kleur die je mooi vind of laat een maatwerk kleur maken. We produceren alles voor je in onze fabriek in Nederland. Het creatieve process vinden we leuk en we bedenken graag iets nieuws dat perfect bij jouw project past!

GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

GETEST VOOR PERFECTIE

Nagenoeg twee decennia zijn we al bezig. En in die twintig jaar hebben we de Sensovloer geperfectioneerd. Op het gebied van levensduur, gebruiksgemak, uv-bestendigheid, elasticiteit en duurzaamheid. Maar hoezeer we ook houden van een goed verhaal, elk verhaal wordt een herinnering wanneer het wordt onderbouwd met data. En daarom onderwerpen we al onze vloeren aan uiterst strikte testcriteria die we door onafhankelijke instituten zoals Tüv & AgBB laten testen. Zo ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat er niet alleen goed uitziet, maar ook gewoon echt goed is.

 

Download hier alle certificaten en datasheets

BEZOEK EEN TOONZAAL

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak

OOIT BEGONNEN OP EEN ZOLDERKAMER

Wat twee decennia begon op een zolderkamer in een klein dorp in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. We zijn trots te mogen werken voor sommige van de meest toonaangevende en iconische bedrijven ter wereld, en zouden het geweldig vinden ook voor jou te mogen werken. Neem contact met ons op!