GIETVLOER TOEPASSINGEN

ERVAAR DE MOGLEIJKHEDEN VAN EEN SENSO GIETVLOER

plan je bezoek

KWALITEIT, DESIGN & COMFORT

DUURZAME GIETVLOEREN OP NATUURLIJKE BASIS

Wanneer je voor een vloer van Senso kiest, willen we dat je daar 100% tevreden over bent. Zodat je maximaal en zorgeloos kunt genieten van de stijl, de kwaliteit en het comfort. Met onze laatste Cradle2Cradle certificering hebben we ook gekeken naar alle aspecten van ons productieproces en de effecten die onze producten hebben op mens en milieu.

Van de zonne-energie op het dak van onze fabriek tot onze elektrische voertuigen en een eerlijke prijs voor de boeren die onze plantaardige olie winnen

Voor kantoren

Bekijk meer

Voor woningen

Bekijk meer

Voor winkels

Bekijk meer

Voor healthcare

Bekijk meer

Voor restaurant

Bekijk meer

Voor openbare gebouwen

Bekijk meer

Voor hotels

Bekijk meer

Onze Wall Covering

Bekijk meer

Speciale projecten

Bekijk projecten

SENSOVLOEREN DRAGEN BIJ AAN LEED

EN BREEAM CERTIFICERINGEN

Met onze ‘third party’ certificeringen, verzekerd Senso dat aan alle vereisten voor LEED, WELL en Breeam wordt voldaan. Lage VOC-emissies, CO2 voetafdruk en het gebruik van natuurlijke materialen met onze partners binnen Europa borgen een gestroomlijnd proces. Gecombineerd met de uitstekende mechanische en technische eigenschappen op het gebied van brandveiligheid, uv-bestendigheid en slijtvastheid worden Sensovloeren gemaakt voor een uitermate lange levensduur.

Lees hier meer over onze certificeringen

NATUURLIJK, NATUURLIJK

‘S WERELDS EERSTE NAADLOZE EN NATUURLIJKE GIETVLOER

Geproduceerd op basis van een plantaardige olie, natuurlijke vulstoffen en pigmenten biedt Senso een alternatief voor traditionele epoxy gietvloeren. Daarmee kan tot 96% CO2 emissie worden gereduceerd. Tevens zijn Sensovloeren aantoonbaar beter voor de binnenluchtkwaliteit en hebben ze nagenoeg geen VOC uitstoot. Met Senso ben je verzekerd van een natuurlijk product en een veilige werk of woonomgeving.

Leer meer over duurzaamheid

SENSO, EEN WERELDWIJD OPEREREND BEDRIJF

MAATWERK OPLOSSINGEN VOOR ALLE MERKEN

We vinden het geweldig om over de hele wereld mooie gietvloeren af te leveren. We zijn dan ook vereerd dat we voor sommigen van de meest toonaangevende merken ter wereld hebben mogen werken. En of het nu een groot of klein project is, we werken met passie voor ons product. Neem contact met één van onze experts en we helpen je graag met het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw project.

BEZOEK EEN SHOWROOM

PLAN JE AFSPRAAK ONLINE

Ervaar onze Sensovloeren in levende lijve en ontdek de kwaliteit en het comfort van dichtbij. Bezoek één van onze inspirerende vestigingen en maak online meteen je afspraak op een tijdstip en dag die je het beste uitkomt. De koffie of thee met iets lekkers staat voor je klaar. Voel je welkom!

Boek direct online