Gietvloer club

Vloeistofdichte clubvloer

plan je bezoek

Elastisch oppervlak

De SENSO clubvloer komt tot leven in de nacht. Ontworpen voor mensen die iets te vieren hebben. Door elastische eigenschappen is de clubvloer aangenaam van middernacht tot ’s ochtends vroeg. Wanneer de zon opkomt is de clubvloer gemakkelijk en snel te reinigen. In een mum van tijd is het oppervlak weer representatief en kan de vloer ingezet worden voor activiteiten bij daglicht.

Download hier de technische datasheet

Vloeistofdicht en representatief

In de club vloeit de drank rijkelijk. Ook veel vloeistof komt in aanraking met de vloer. Van bier, wijn en fris tot rum en champagne. Door het vloeistofdichte en naadloze oppervlak trekt deze vloeistof nooit in de gietvloer zelf. Een SENSO clubvloer is daarom gemakkelijk te reinigen. Met enkele handelingen tover je de vloer weer om in een strakke en schone bodem. Perfect voor de horeca en de bedrijvigheid in het nachtleven.
Lees meer over de eigenschappen

Geïnspireerd door het nachtleven

SENSO gietvloeren voor de club vormen een naadloze en strakke basis voor elke uitgaansgelegenheid. Laat je discotheek of bar voorzien van SENSO Grain of Titan voor een combinatie van onzichtbare kracht en een schitterende textuur. Van de dansvloer tot de toiletten. Clubvloeren van SENSO zijn geïnspireerd op het uitgaansleven. Gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een beleving.
Bekijk al onze gietvloeren

Comfortabele dansvloer

Een vloer die prettig aanvoelt en waar de hele avond op gedanst wordt. En er tegelijkertijd stralend uitziet. Dat is de clubvloer van SENSO. Laat de vloer afwerken met het logo van je bedrijf. Of laat de vloer opleveren in een bepaalde kleurencombinatie.

Meer toepassingen

SENSO ontwikkelt hoogwaardige gietvloeren voor elke situatie. Zowel voor clubs en restaurants als voor discotheken en hotels. In elke ruimte waar de hoogste eisen worden gesteld aan een vloer, levert SENSO de allerbeste en meest natuurlijke gietvloeren.

Bekijk alle gietvloer toepassingen

Over de SENSO clubvloer

De 100% natuurlijke gietvloer wordt volledig op maat gemaakt voor jouw club. Zodat er eenheid ontstaat met jouw interieur. Waarbij elk klein detail onderdeel is van het design. Elke clubvloer wordt afgewerkt met SENSO Hospitality CR. Een afwerking die is ingespeeld op de HACCP regelgeving en BGR181 regels. Ontdek de voordelen van een clubvloer van SENSO.

Ontdek de clubvloeren van SENSO

Laat je inspireren door onze afgewerkte gietvloeren. Bezoek een van onze showrooms of laat je telefonisch informeren.