SENSO GIETVLOER VOOR HORECA

HOSPITALITY CR BY SENSO

plan je bezoek

HOSPITALITY CR BY SENSO

VOOR RESTAURANTS

Speciaal voor restaurants ontwikkelde Senso Hospitality CR, een vloersysteem met belangrijke eigenschappen zoals antislip, haccp conform en vloeistofdicht. Hospitality CR gietvloersysteem wordt toegepast in bedrijfsrestaurants, fastfood ketens en high-end sterrenrestaurants. De design mogelijkheden en kleuren zijn eindeloos en volledig maatwerk is mogelijk. Zo past deze gietvloer altijd perfect binnen het corporate design.

Hospitality CR by Senso wordt in 3 tot 5 lagen aangebracht, is gemiddeld 3mm dik en kan over bestaande tegelvloeren, houten ondervloeren, cement en betonvloeren worden aangebracht. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Download hier het technische fiche

SAIGON ZURICH

A TASTE OF VIETNAM

Restaurant Saigon presenteert een heerlijke mix van de traditionele Vietnamese keuken, invloeden van de landen daar omheen en van de tijden van de Franse koloniale tijd. Het menu biedt een combinatie van zoet, zuur en pittig met elk gerecht.

Senso plaatste haar gietvloeren in Grain Fusion Fossil met HighTraffic eindafwerking voor een prachtig stoer uiterlijk met een slijtvaste antislip toplaag.

SENSO VOOR THE LOBBY

RESTAURANT VAN HOTEL V AMSTERDAM

Hotel V aan de Nes is een populaire bestemming voor locals en toeristen. The Lobby Restaurant biedt ‘s ochtends een heerlijk en uitgebreid ontbijt aan zowel hotelgasten als bezoekers van buiten het hotel. Gaat door met een goed gebalanceerde lunchkaart en is een hotspot voor hun diner en wijnkaart.

Senso leverde een gietvloer in Hospitality CR uitvoering omdat deze bestand is tegen vlekvorming, haccp conform is, licht antislip en uitvoerbaar in alle kleuren en texturen uit onze gehele collectie. Een vloer zonder concessies te doen aan het uiterlijk met alle technische eigenschappen die je van een goede vloer mag verwachten.

FOOD FOR THOUGHT

SENSO VOOR HET VU FOODCOURT

De Vrije Universiteit in Amsterdam koos voor gietvloeren van Senso in Hospitality CR kwaliteit. Het eenvoudige onderhoud, het naadloze karakter en het feit dat de kleurstelling en uitvoering volledig kon worden afgestemd op het algeheel design van de ruimte waren voor de opdrachtgever doorslaggevend in haar keuze.

BREAD!

OP SCHIPHOL AIRPORT

Vers gebakken en ready to go, de perfecte toevoeging voor je reis. Bij Bread! op Schiphol Airport in Lounge 3 plaatse Senso in 2010 een prachtige vloerafwerking. Geheel naadloos gegoten in twee kleuren en een vloeiende, golvende lijn.

Miljoenen reizigers passeren hier ieder jaar met rolkoffers en bepakt voor hun buitenland reis. De Senso gietvloeren in Hospitality CR uitvoering zijn slijtvast, eenvoudig te onderhouden en bestande tegen een veelvoud aan vlekken.

MICKEY D’S

MEK, MCDEE’S, MACCA’S

Wist je dat McDonalds meer dan honderd bijnamen heeft over de hele wereld. Met meer dan 40.000 restaurants over de hele wereld is het ook niet gek dat er zoveel bijnamen zijn.

Één van de drukste restaurants is die op de Luchthaven Schiphol van Amsterdam, waar ze meer dan 2.4 miljoen kassa aanslagen per jaar registreren. Senso installeerde daar een gietvloer bovenop een zwevende staalconstructie in 2010 en tot op de dag van vandaag zie die er nog geweldig uit. De gietvloer werd volledig naadloos geplaatst maar daarna in een voorgeschreven ‘tegelpatroon’ ingeslepen. Hetgeen conform de globale corporate identity van het toenmalige design voorschreven was.

BEZOEK EEN SHOWROOM

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak