BETONLOOK GIETVLOEREN VAN SENSO

PREMIUM KWALITEIT OPTIMAAL COMFORT

plan je bezoek

GRAIN BY SENSO

Een robuust en strakke vormgeving met een betonlook gietvloer

Onze Grain collectie biedt een unieke gietvloer met betonlook, waarbij twee kleuren worden gecombineerd voor een marmerachtig en gevlamd vloerbeeld. De toevoeging van lichtgewicht composieten creëert een ruw en robuust effect. Na installatie wordt de Grain vloer zorgvuldig geschuurd, wat resulteert in een levendige en geschuurde uitstraling voor extra diepte. Door de naadloze vloer wordt de ruimte verweven tot één groot oppervlak. Met een gietvloer betonlook creëer je een behaaglijke sfeer in je slaapkamer, keuken of woonkamer. Welkom in het huis van je dromen.

Grain Off White

Bekijk 3d beeld

Grain Dune

Bekijk 3d beeld

Grain Sunrise

Bekijk 3d beeld

Grain Concrete

Bekijk 3d beeld

Grain Dolomite

Bekijk 3d beeld

Grain Ace Grey

Bekijk 3d beeld

BETONLOOK HERONTDEKT

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

Een betonlook gietvloer van Senso biedt de perfecte naadloze basis voor iedere ruimte. De elegante uitstraling van beton wordt gecombineerd met het comfort van een zachte, warme vloer. Senso’s expertise in naadloze vloeren garandeert een vlekkeloze installatie, waardoor elke ruimte naadloos in elkaar overloopt. Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel, en de betonlook gietvloer van Senso is geen uitzondering. Met een lange levensduur en weinig onderhoud blijft deze vloer jarenlang prachtig en sterk. Creëer een tijdloze, stijlvolle ruimte met een betonlook gietvloer van Senso, waar comfort, duurzaamheid en schoonheid samenkomen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

MET HET OOG VOOR HET MILIEU

We willen dat je 100% tevreden bent

Maar we willen je ook eerlijk vertellen hoe we met het milieu en dus met de natuur omgaan. We vinden het namelijk belangrijk de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, design en duurzaamheid. Om die reden zijn alle Sensovloeren gemaakt op basis van plantaardige olien, en dat al sinds 2004. Nog voordat het trend werd, hadden wij ons kompas al staan op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We produceren al onze vloeren daarom gewoon in Nederland, passen de plantaardige olie toe van een snelgroeiende, éénjarige plant en zorgen ervoor dat onze vloeren aan het einde van hun levensloop volledig kunnen worden hergebruikt.

Lees meer over onze duurzaamheid

PERFECT VOOR IEDERE RUIMTE

Van woonkamer tot bedrijfspand

Een Grain by Senso gietvloer is ideaal voor iedere ruimte in huis. Het is een gietvloer die eenvoudig in onderhoud is, vloeistofdicht en slijtvast. Daarom kun je deze Sensovloer met een gerust hart doorplaatsen zelfs tot in de badkamer en inloopdouche. Of ga voor eenheid in je bedrijf met een betonlook gietvloer. Het naadloze oppervlak stimuleert het koopgedrag van je klanten en zorgt voor evenwicht in de vergaderzaal. We geven je graag passend advies over welke gietvloer aansluit bij je bedrijfscultuur. Ontdek alle mogelijkheden op onze inspiratiepagina of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Maak een afspraak

GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING

VOOR EEN HEERLIJK GEVOEL

Sensovloeren zijn bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Door de lage warmteweerstand wordt de vloer snel lekker warm onder je voeten. Het materiaal waarvan een Senso gietvloer is gemaakt, is daarnaast van zichzelf al een beetje flexibel en zacht. Daardoor voelt het niet aan als beton maar geeft het een verend en comfortabel gevoel wanneer je erop loopt.

VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN BETON

Constructief beton is een ondervloer en geen eindafwerking. Daarvoor is het te grof, te hard en te koud. Toch zie je nog steeds onafgewerkte betonvloeren als eindlaag in woningen. Het heeft natuurlijk ook voordelen, zo is het niet duur en spaart het veel tijd wanneer je geen afwerking hoeft te plaatsen.

Maar het feit blijft dat je bij beton veel minder controle hebt over het eindresultaat, de kleur en de uitstraling. Dat is iedere keer weer afwachten. Met een Grain gietvloer van Senso kies je de kleur die perfect bij je interieur past én heb je alle voordelen van een warme, comfortabele en onderhoudsvriendelijke gietvloer.

EEN WERELDSPELER

met een lange histori

Senso is een bedrijf met een lange historie. Met meer dan twee decennia ervaring zijn wij een betrouwbare partner waarbij de ontwikkeling, manufactuur én installatie door ons worden verzorgd. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Dit mochten we reeds doen voor sommige van ‘s werelds grootste bedrijven, en zouden we ook graag voor jou willen doen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en bezoek onze showroom in Amsterdam of Rotterdam en ervaar het zelf.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK

En bezoek een van onze inspirerende showrooms

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Dat je doe je namelijk gewoon online, via ons boekingssysteem. Kies een vestiging, een dag en een tijdstip waarop het jou uitkomt en spreek met één van onze experts die je alles vertellen over de prachtige gietvloeren van Senso. De koffie of thee mét iets lekkers staan voor je klaar!

Maak een afspraak