GIETVLOEREN VOOR DE FITNESSBRANCHE

SENSO PRO BALANCE

plan je bezoek

SENSO GIETVLOEREN VOOR GYMS

EN DE FITNESS INDUSTRIE

Senso gietvloeren in Pro Balance kwaliteit bieden de allerbeste eigenschappen gecombineerd in één vloersysteem. Het is een product dat zowel comfortabel als sterk is. Met een elastisch en verend karakter is het uitermate geschikt voor gebruik in de gehele gym. Zowel voor grondoefeningen bij aerobics of yoga, maar ook in de ruimtes met gewichten en weightlifting.

Download datasheet here

GIETVLOER VOOR FITNESS

NO PAIN NO GAIN

De gietvloer van Senso in Pro Balance uitvoering bieden een zachte onderlaag waardoor het systeem een licht verend karakter hebben. Daardoor is het systeem prettig met gewichten op te werken maar ook voor jumping jacks, touwtje springen en deadlifts. Het geeft meer comfort aan de sporter en minder belasting op gewrichten waardoor meer energie gegeven kan worden aan de uitvoering van iedere fitness oefening.

FITNESS VLOEREN VOOR PROFESSIONALS

B43 GYM DUITSLAND

De B43 gym facility in Duitsland is gebouwd als all-round gym. Je kunt er terecht voor alle vormen van fitness maar ook voor crossfit en calisthenics. Het is een waar paradijs voor diegene die niet alleen in vorm wil geraken maar voor alle fanatiekelingen die op zoek zijn naar next level training.

De gietvloeren van Senso zijn volledig in deze gym doorgeplaatst. Vanaf de entree tot aan de fitness ruimtes tot in de lockerroom en zelfs in de doucheruimtes. Op die manier vormt het een naadloos canvas voor alle ruimtes in dit fitnesscentrum en daarmee een eenvoudig te onderhouden vloerafwerking zonder naden of onderbrekingen.

FLOORS MADE FROM NATURE

WORLD’S FIRST SEAMLESS NATURAL RECYCLABLE FLOORING

Senso is leidend op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Geproduceerd met natuurlijke grondstoffen, Sensovloeren en wanden dragen daadwerkelijk bij aan een betere en gezondere binnenluchtkwaliteit. Zonder vrijkomende schadelijke stoffen, mét kwalitatief en hoogwaardige ingrediënten.

Leer meer over onze duurzaamheid

BEZOEK EEN SHOWROOM

Van residentiële projecten tot omvangrijke en complexe kantoorprojecten in binnen- en buitenland. We vinden alles geweldig om te doen. Zolang we maar kunnen bijdragen aan een inspirerende omgeving. Bezoek één van onze showrooms en laat je verassen door de veelzijdigheid van een Sensovloer.

Maak online een afspraak