SENSO WANDAFWERKING Collecties

NAADLOOS EN ONDERHOUDSARM

plan je bezoek

NAADLOZE WANDAFWERKING

TOPKWALITEIT VAN SENSO

Voor Senso Wall waren we op zoek naar een naadloos alternatief voor tegels. Als basis gebruikten we een watergedragen acryl die we mengen met fijn gemalen gesteente. Vervolgens maken het materiaal op kleur met natuurlijke pigmenten. Senso Wall is geschikt voor badkamer, douche en toilet maar ook als zogenaamde feature wall in de woonkamer rondom de open haar prachtig. Het geeft een mooie, matte natuurlijke uitstraling en is zeer eenvoudig te reinigen.

 

Dandelion

Apollo

Cloud

WATERDICHT EN ONDERHOUDSARM

GESCHIKT VOOR PROFESSIONALS

Senso levert niet alleen aan eigenaren van woningen maar ook aan de professional. Projecten voor Hotels, Wellness Centra en professionele Spa’s zijn inmiddels succesvol uitgevoerd. Onze teams van applicateurs en projectleiders kennen de dynamiek van de bouw en weten als geen ander om te gaan met krappe planningen en andere disciplines binnen de bouw. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en maatwerk advies. We staan je graag te woord.

Midnight

Sterling

Denim

Light Moss

Sterling

Khaki

NOOIT MEER TEGELS

EN DUS OOK GEEN VOEGEN

Tot voor kort was de enige mogelijkheid om wanden af te werken in een badkamer het toepassen van tegelwerk. Veel designers begonnen echter navraag te doen naar een oplossing zonder voegen. Immers, voegen worden altijd vuil en zijn lastig te onderhouden. Om die reden ontwikkelden we de Senso Wandafwerking. Een robuust maar elegant alternatief voor tegels in de badkamer.

MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM

WE ADVISEREN JE GRAAG

In één van onze showrooms helpen we je graag verder met het vinden van de perfecte wandafwerking voor jouw project. We kijken naar stalen, structuren en kleuren en onze compleet ingerichte stijlkamers bieden je inspiratie.

Boek direct online een tijdslot