OVER STUDIO PIET BOON

Studio Piet Boon is een design studio met een focus op interieur en exterieur en inmiddels wereldwijd gerespecteerd door hun perfect gebalanceerde ontwerpen. Voor iedere klant wordt door het team van Studio Piet Boon een compositie gevonden die een verbinding brengt tussen functionaliteit aan de ene en esthetiek en individualiteit aan de andere kant. Het doel daarvan is in ieder project te voorzien in een tijdloos ontworpen ruimte waar mensen graag verblijven, tot rust komen en geïnspireerd blijven.  Deze Full-Service aanpak en de diep gewortelde interesse om te luisteren naar de klantspecifieke wensen zorgt ervoor dat de Studio elke dag weer de verwachtingen van haar klanten weet te overtreffen.

Grain Forest

Grain Mud

Grain Pebble

Grain Smoke

Fusion Shell

Fusion Pebble

Fusion Smoke

Fusion Mud

Fusion Terra

Een passie voor gelijkgestemden

Bij Studio Piet Boon zijn we gepassioneerd om samen te werken met bedrijven en merken met gelijke waarden en visie op kwaliteit en design.

Als onderdeel van onze complete aanpak als het gaat om interieur ontwerp werken we samen met vast leveranciers en partners. Dit stelt ons als studio in staat om voor onze klanten een uitgebalanceerd geheel-ontwerp te maken en zo alle materialen perfect op elkaar af te stemmen.