SENSO VOOR GEZONDHEIDSZORG

SAFESCAPE BY SENSO

plan je bezoek

SENSO IN DE GEZONDHEIDSZORG

VOOR PRIVÉ KLINIEKEN, TANDARTSEN EN SPAS

Specifiek ontwikkeld voor de gezondheidszorg, SafeScape van Senso is een biobased gietvloer systeem dat extreem eenvoudig te onderhouden is, bacteriostatisch en met een hoge chemische bestendigheid. Het is daardoor toepasbaar in tandartspraktijken, ziekenhuizen, alle vormen van dokterspraktijken en privé klinieken.s.

Download hier de technische datasheet van SafeScape

HUMAAN DESIGN

PRIVÉ PRAKTIJK VOOR GYNECOLOGIE

Prive praktijk Peters in Düsseldorf is een privé praktijk voor gynecologie en onderscheid zich door het welkome en unieke design van de omgeving. Patiënten komen vanuit het hele land voor advies en een behandeling in een ruimte die professioneel is maar tegelijkertijd een hele ontspannen atmosfeer ademt. Het design principe focust op natuurlijk elementen zoals een groene moswand, luxueuze verlichting, brons en glaspanelen en marmeren elementen. Het creërt een gevoel als dat van een luxe spa.

Sensovloeren in Superquartz Off White Carrara Pearl is geplaatst in de gehele praktijk en verbind alle ruimtes naadloos met elkaar.

 

SENSMILE

HIGH SERVICE TANDARTS IN MÜNCHEN

Deze tandartspraktijk in hartje München biedt een stressvrije plek voor tandcorrecties voor de perfecte glimlach. Wij installeerden ons Superquartz gietvloer systeem in de kleur Off White Carrara Pearl.

EVOLUTIE

Dr. Ali Sadrieh is een toonaangevende voetchirurg in Beverly Hills, California en opende een nieuwe faciliteit met de laatste gadgets op het gebied van chirurgie, state-of-the-art technologische snufjes en premium design elementen. De ruimte ademt warmte en kalmte uit in een relaxte atmosfeer. Daarnaast wordt volledige privacy voor cliënten verzekerd, met een stikt 1-op-1 beleid. Sensovloeren in HighDensity Fusion Dune vormen een prachtige gietvloer als basis door de gehele ruimte.

MODERNE ORTHODONTIE

Deze orthodontie praktijk in Brabant is uitgerust met hypermoderne apparatuur. De Senso gietvloeren geplaatst in Pure Warm Grey is een naadloos canvas waarmee alle ruimtes naadloos en drempelloos met elkaar worden verbonden.

BEZOEK ONS

IN EEN SHOWROOM DICHTBIJ

In één van onze locaties kunt u alle uitvoeringen bekijken en onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee advies inwinnen voor uw project. Onze experts helpen u graag verder en laten u alle mogelijkheden qua textuur, kleur en afwerking zien. Kies uit onze vele collecties en stalen en vindt de perfecte match voor een gietvloer binnen uw ruimte.

Boek online een afspraak bij ons