WE ZIJN EEN WERELDWIJDE SPELER

Met meer dan dertig vestigingen in Europa en de Verenigde Staten zijn we altijd dichtbij. Daarmee garanderen we overal een consistente kwaliteit en zijn we een betrouwbare partner voor iedere klant. Via onze eigen design galleries bieden we onze klanten de mogelijkheid onze producten van dichtbij te ervaren. Onze professionals staan voor je klaar en onze service omvat advies, projectleiding tot en met installatie. Op die manier borgen we een succesvolle installatie met slechts één aanspreekpunt.

Maak hier een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt

HOE GROEN WE ECHT ZIJN

Het is voor ons belangrijk dat we produceren met een blijvende waarde voor gebouwen. Met dat uitgangspunt selecteren we grondstoffen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria maar ook met een minimale ecologische impact. Want duurzame producten worden werkelijk duurzaam wanneer ze het milieu waarin we leven sparen.

Bij Senso geloven we in de verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk continu te verkleinen. Om die reden besteden we een goed deel van onze omzet aan onderzoek om precies dat te doen. Dat zetten we vervolgens om in concrete doelen zoals het implementeren van Cradle2Cradle, ISO14001 en de doelstelling om CO-2 neutraal te ondernemen.

Leer hier meer over onze duurzaamheid

Met plantaardige olie

De kracht van composiet

En natuurlijke pigmenten

ANDEREN OVER SENSO

Ultiem wordt het succes van ons bedrijf gemeten door klanttevredenheid, want dat rechtvaardigt uiteindelijk ons bestaan. We zijn daarom extreem trots te werken voor ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven en onze producten vindt je in de hoofdkantoren van Tommy Hilfiger, Sony en Warner Bros, de winkels van Asics, Louis Vuitton, Reiss & Lululemon maar ook bedrijven zoals Nike, Apple en BMW zijn vaste klanten van ons.

Lees onze reviews op Qasa , op klantervaringen.nl en op Google Reviews.

SENSO GEBRUIKT NET ALS GISOU, NATUURLIJKE MATERIALEN – Negin Mirsalehi

Bekijk haar video op YouTube

WE EREN DESIGNERS

Bij Senso werken we graag samen met designers. Ze geven ons inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. Met een aantal van hen werkten we aan bijzondere collecties.

Bekijk de ontwerpen van Marcel Wanders, Piet Boon, StudioJob, Edward van Vliet en Kilian Schindler voor Senso.

Leer meer over onze designers

MEER DAN ALLEEN EEN PRODUCT

We geloven in de kracht van eenheid. Dat is de basis voor alles wat wij doen en hoe we denken.

Met onze producten willen we helpen om interieurs te verbinden. Het creëren van meer cohesie en het bieden van een elegant, tijdloos en naadloos canvas voor diverse en persoonlijke interieurconcepten.

Binnen ons bedrijf passen we die filosofie ook toe. Want een ‘company’ is niets meer én niets minder dan een groep mensen die werken aan een gezamenlijk doel. En we geloven dat de beste bedrijven gevormd worden door de mensen die er werken. Het vieren van onze successen is even belangrijk als het leren van onze tegenslagen. In de overtuiging dat daarmee een positieve energie wordt opgebouwd, en cohesie brengt binnen ons team.

Uniting Passion with Fun

THERE IS A WAY TO DO IT BETTER. FIND IT – Thomas Edison

Innovatie zit in ons DNA. We geloven dat het altijd beter kan en daarom blijven we zoeken naar efficiency, betere details en het toepassen van nieuwe technologie.

Creativiteit vindt je in onze vezels. Gedreven door de overtuiging dat alles beter, mooier en anders kan, bedenken we steeds nieuwe concepten. En ervaren we steeds opnieuw dat de mogelijkheden eindeloos zijn voor wie zich niet laat beperken.

In ons creative lab testen we al onze nieuwe ideeën. We laten ons inspireren door wat we tegenkomen tijdens onze internationale projecten, leren van architecten en designers hoe zij kijken naar structuur, vorm, materiaal en kleur.

Die inspiratie vormt de basis voor nieuwe collecties en bijzondere projecten. De toepasbaarheid is niet altijd gegeven en het succes ook niet. Maar het resultaat is geen doel op zich; soms is de reis spannender dan de bestemming en leidt een zoektocht onverwacht tot een uitzonderlijke ontdekking.