Gietvloer tandarts

Onderhoudsarme vloer voor tandartspraktijken

plan je bezoek

In tandartspraktijken speelt hygiëne de hoofdrol. Het is van belang dat je vloer daarop aansluit. SENSO ontwikkelde daarom de tandartsvloer. Een natuurlijke vloer die voldoet aan de hoogst gestelde hygiënische eisen en antistatisch is. Bestand tegen chemische vloeistoffen en desinfecteringsmiddelen. Een licht elastische vloer voor dagelijks comfort.

De perfecte tandartsvloer

Vloeren uit de SENSO Pure collectie bestaan uit één kleur, stralen eenvoud uit en staan bekend om hun solide basis. Door het onderhoudsarme oppervlak is de Pure van toegevoegde waarde in elke tandartspraktijk. Volledig naar eigen smaak af te werken en compleet naadloos. Voor een meer industriële look is de Titan een vloer die ook perfect is voor tandartsen en mondhygiënisten. De Titan is even elastisch en hygiënisch als elke andere SENSO vloer. Wat dit vloersysteem onderscheidend maakt is de industriële look en de hoge mate van slijtvastheid.

Vind jouw gietvloer

Antibacterieel en antistatisch

De tandartsvloer van SENSO. Een vloersysteem dat volledig antibacterieel is en inspeelt op de laatste industriële interieurtrends. Een slimme vloer met een wonderschoon voorkomen. Voorzien van diverse certificaten zoals het AgBB certificaat dat aantoont dat de vloer VOC-vrij is en geen zware metalen bevat. De vloer voldoet als enige in de markt aan de eisen van Green Tag Certified. Daar mogen we trots op zijn.

Meer eigenschappen

Bergkristallen en natuurlijke pigmenten

Een representatief oppervlak dat snel te reinigen is. Kracht uitstraalt en bekend staat als een betrouwbare vloer in de gezondheidszorg. Dat is de SENSO tandartsvloer. Volledig te personaliseren met je bedrijfslogo. In elke levendige kleur die je kan bedenken. Om de mooiste kleuren te ontwikkelen, maakt SENSO gebruik van bergkristallen. De natuurlijke pigmenten geven een welgevormd aanzicht dat alleen met het blote oog te ervaren valt.

Toepasbaar in elke hygiënische ruimte

De vloeren van SENSO zijn geschikt voor elke praktijk. Niet alleen tandartsen profiteren van een gecertificeerde SENSO vloer. Ook ziekenhuizen, huisartspraktijken, wellnessresorts en sportscholen ervaren de voordelen. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Ontdek alle gietvloer toepassingen