GIETVLOEREN VOOR RETAIL

HIGH TRAFFIC BY SENSO

plan je bezoek

HIGHT TRAFFIC BY SENSO

VOOR WINKELBEDRIJVEN

Specifiek voor retail ontwikkelde Senso High Traffic. Een licht elastisch vloersysteem met een extreem slijtvaste top. Bestand tegen hoogfrequent gebruik en een hoge mate van loopverkeer. Het systeem is bovendien getest conform de hoogste brandveiligheidsnormen, is licht antislip voor een veilige omgeving en maximaal uv-bestendig zodat de gekozen kleur ook echt de gekozen kleur blijft.

Senso heeft veel ervaringen met het werken voor retailers met Lacoste, Nike, Asics, Disney, Footlocker en Louis Vuitton als enige voorbeelden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

TOGETHER

DESIGN DOOR JURGEN BEY

Als onderdeel van het Together project van Camper, de Spaanse schoenenfabrikant, heeft men designers vanuit de hele wereld gevraagd hun nieuwe winkels te ontwerpen. Aan Jurgen Bey en Rianne Makkink de schone taak de Nederlandse eer te vertegenwoordigen.

Do what you love

De filosofie van Camper is inspirerend. Doe iets omdat je het graag doet, met liefde en passie. En dat doen ze al vanaf 1975 met inmiddels 60 eigen winkels en meer dan 1000 verkooppunten.  Met succes dus. En daar houden wij bij Senso van. Iets doen waar je in gelooft, waar je heilig van overtuigd bent. Deze passie verbindt de mensen die bij ons werken en inspireert mensen om ons heen.

V-ZUG MONOBRAND

VOOR DE ZWITSERSE MAKERS VAN HIGHEND APPARATUUR

De samenwerking tussen V-Zug en Senso gaat al enige jaren terug. Opgericht in 1913 en nog steeds grotendeels in familiehanden, V-Zug uit het Zwitserse Zug is in de wereld van apparatuur een snelgroeiende naam tussen andere merken als Subzero en Gaggenau. In thuisland Zwitserland is V-Zug echter een absolute grootmacht met een omzet van bijna 500 miljoen Euro.

Met de opening van winkels in Parijs, München, Amsterdam, London en Singapore zet V-Zug de stap naar verdere internationalisering van hun merk. Senso is steeds de betrouwbare partners als het gaat om het leveren van hun Sensovloeren in een maatwerk kleur Grain by Senso.

TONY CHOCOLONELY

TEGEN CACAO SLAVERNIJ

Het Nederlands chocolademerk Tony Chocolonely is opgericht met als doel om slavernij en kinderarbeid in de productie van cacao tegen te gaan. Als kleine speler tegen grote merken als Nestlé op te boksen is een lastige opgave, maar met guerilla tactieken en een sterk marketingconcept is het dit jonge merk toch gelukt een impact te maken.

Als onderdeel van deze strategie opende Tony een chocoladewinkel in Amsterdam met een heuse chocoladerepenmuur. Het is een doorslaand success evenals de felrode Senso gietvloeren die wij in deze store mochten plaatsen.

BEZOEK EEN TOONZAAL

EN ONTVANG ALLE INFORMATIE OVER WINKELVLOEREN

Tijdens een bezoek aan onze inspirerende toonzaal te Antwerpen vertellen we u alle belangrijke info over gietvloeren die geschikt zijn voor retail omgevingen. U kunt online gemakkelijk een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat voor u is gewenst.

Boek direct online