GIETVLOER OF LINOLEUM?

De belangrijkste afwegingen

plan je bezoek

Uitstraling, uitstraling, uitstraling

Het allerbelangrijkste verschil tussen een Senso gietvloer en linoleum is uitstraling. Linoleum kan prijstechnisch interessant lijken. Hoewel een Senso gietvloer in veel gevallen niet veel duurder is. Zeker bij grotere oppervlaktes. De kracht van een Senso gietvloer is dat deze een hoog-esthetische uitstraling geeft en bedoeld voor de mooiste interieurs.

Bekijk projecten >>

Grote oppervlaktes, naadloos

In tegenstelling tot linoleum kan een gietvloer volledig naadloos gelegd worden. Zelfs over duizenden vierkante meters. Er zijn geen las- of overgangsnaden nodig. Zelfs niet bij toepassing van verschillende kleuren.

Toepasbaar in elke ruimte

In tegenstelling tot linoleum is een gietvloer toepasbaar in echt alle ruimtes van een interieur. Dus ook in hoogwaardige, natte of zwaarbelaste ruimtes. Al naar gebruik en de ruimte kan de samenstelling en afwerking van een gietvloer aangepast worden. Zo kan de volledig naadloze eenheid bewaard worden.

Meer binnenkijkers >>

Comfortabeler

Makkelijker in onderhoud

Een goede gietvloer is sterk, elastisch en comfortabel. Dat maakt dat een gietvloer ook in een kantoor of openbare ruimte goed toe te passen is. De vloer is contactgeluiddempend, vergelijkbaar met linoleum.  Het onderhoud is eenvoudiger, strippen is niet noodzakelijk. Er kan met een Senso gietvloer tot 30% op de kosten bespaard worden ten opzicht van een linoleumvloer.

BREEAM en LEED

Senso gietvloer systemen zijn op basis van natuurlijke grondstoffen. Gemaakt van biopolymeren, Eco-gecertificeerd en helpen u in de BREEAM en LEED certificeringen.