NAADLOZE VLOEREN VAN SENSO

Niet zomaar een gietvloer

De vloeren van Senso zijn een Europees product. In 2004 vanuit een zolderkamer bedacht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in heel Europa en de Verenigde Staten. Tot onze klantenkring behoren bedrijven als Apple, Nike, Google en Tommy Hilfiger en designliefhebbers vanuit de hele wereld. Ontwerpers als Marcel Wanders en Piet Boon ontwierpen collecties met Senso. De reden daarvoor is simpel. Elke dag opnieuw werken we met een enthousiast en professioneel team aan de allernieuwste innovaties, proberen we ons product elke keer beter te laten presteren én zijn we als enige Cradle2Cradle & EPD gecertificeerd, is ons product vrij van schadelijke stoffen én volledig recyclebaar.

Leer meer over onze collecties

Grain by Senso

Woonbeton opnieuw ontdekt

Bezoek een toonzaal

Plan je bezoek online

Showroom Antwerpen

Plan je bezoek online

Showroom Rotterdam

Plan je bezoek online

SENSO WALL COVERING

Zeg gewoon nee tegen tegels

De naadloze wandafwerking van Senso is een prachtig alternatief voor het tegeltje aan de wand. Vergeet vies wordende en storende voegen die nooit goed uitkomen. Verrijk je interieur met een wandafwerking die niet alleen naadloos is, maar ook makkelijk te onderhouden en er fantastisch uitziet. Pas Senso Wall toe als robuuste en slijtvaste wandafwerking voor in je keuken, badkamer of toilet. Of op een waanzinnige ‘feature-wall’ achter de haard.

Leer meer over onze Senso Wall

NATUURLIJK, NATUURLIJK

‘s Werelds eerste naadloze, duurzame en volledig recyclebare natuurlijke gietvloer

Geproduceerd met gebruik van plantaardige olien, en dat al sinds 2004. Nog voordat het trend werd, hadden wij ons kompas al staan op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We produceren al onze vloeren daarom gewoon in Nederland, passen de plantaardige olie toe van een snelgroeiende, éénjarige plant en zorgen ervoor dat onze vloeren aan het einde van hun levensloop volledig kunnen worden hergebruikt.

Leer meer over onze duurzaamheid

WE ZIJN EEN WERELDSPELER

Op maat gemaakte, met de hand geplaatste naadloze vloeren en wanden

Ons bedrijf is actief in bijna alle landen in Europe en heeft vestigingen in de Verenigde Staten. We zijn ijzersterk in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovatieve vloer- en wandsystemen maar brengen die ook met vakmensen aan. Op die manier beheersen we de hele keten en kunnen zo de kwaliteit borgen. Vanaf ons ‘innovatielab’ naar de fabriek in Nederland en met onze eigen projectleiders en salesmensen zo bij jouw geleverd. Projecten van groot tot klein, we zijn altijd blij met iedere klant. Omdat we gewoon graag doen waar we plezier in hebben, een glimlach toveren op jouw gezicht.

Raak geïnspireerd door onze projecten

global showrooms