BETONLOOK GIETVLOEREN VAN SENSO

Wanneer men spreekt over een betonlook gietvloer dan wordt gerefereerd naar een gegoten vloerafwerking met een sterk op beton lijkend uiterlijk. Maar in tegenstelling tot een betonvloer die gevoelig is voor scheuren en koud aanvoelt, is een betonlook gietvloer van Senso dempend, zachter en neemt deze de omgevingstemperatuur aan. Daardoor zijn deze Sensovloeren perfect geschikt voor woonhuizen maar ook duurzaam genoeg voor kantoren, winkels en hotels. Een veelzijdige vloerafwerking met een optimale combinatie tussen comfort en een lange levensduur. Doordat de betonlook vloeren van Senso een volledig gesloten oppervlak hebben is de vloer uitermate eenvoudig te onderhouden. Vet en vuil dringt er niet in en kan eenvoudig worden gereinigd.

GRAIN BY SENSO

Binnen onze collecties zou de Grain uitvoering heel goed passen

Onze Grain collectie kent als basis een vloer die bestaat uit twee kleuren waardoor een marmerachtig, gevlamd vloerbeeld ontstaat.  Door de toevoeging van lichtgewicht composieten ontstaat daarnaast nog een ruwer en robuuster effect. Grain wordt na installatie ook nog geschuurd waardoor de vloer een extra levendige en geschuurde uitstraling krijgt voor nog meer diepte.

Met oog voor het milieu

Wanneer je voor Senso kiest, willen we dat je 100% tevreden bent. Maar we willen je ook eerlijk vertellen hoe we met het milieu en dus met de natuur omgaan. We vinden het namelijk belangrijk de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, design en duurzaamheid. Om die reden zijn alle Sensovloeren gemaakt op basis van plantaardige olien, en dat al sinds 2004. Nog voordat het trend werd, hadden wij ons kompas al staan op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We produceren al onze vloeren daarom gewoon in Nederland, passen de plantaardige olie toe van een snelgroeiende, éénjarige plant en zorgen ervoor dat onze vloeren aan het einde van hun levensloop volledig kunnen worden hergebruikt.

Lees meer over onze duurzaamheid

Ontdek

En laat je inspireren door onze betonlooks

Maak een afspraak

Kom eens langs in één van onze showrooms. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en in Oisterwijk waar we alle vloertypes kunnen laten zien en ervaren. De koffie staat klaar en je bent altijd welkom! Via onderstaande link kun je eenvoudig op een dag en tijdstip dat je uitkomt een afspraak in onze agenda plannen. We kijken uit naar je komst!

Boek online een afspraak

Onderhoudsarm en geschikt voor vloerverwarming

Anders dan het bouwmateriaal beton zijn Sensovloeren perfect geschikt in combinatie met vloerverwarming zonder dat je meteen bang hoeft te zijn voor scheurvorming. Door het dempende en zachte karakter van een Sensovloer heeft de vloer wat rek en kan dus werking vanuit de ondervloer opvangen. Natuurlijk met een bepaalde grens, want we kunnen geen gebouw bij elkaar houden maar onze ervaring met inmiddels meer dan 1 miljoen vierkante meter geplaatste vloeren en twintig jaar ervaring kunnen we zeggen dat de kans daarop uitermate klein is. Daarnaast zijn Sensovloeren werkelijk op alle mogelijke manieren getest en gecertificeerd. Cradle2Cralde, UV-bestendigheid, slijtvastheid, elasticieit, we hebben alles door onafhankelijke instituten in binnen- en buitenland laten testen. Zodat jij verzekerd bent van het kwaliteitsproduct waar je voor betaald.

Bekijk onze technische documentatie

Multifunctioneel inzetbaar

Grain by Senso is uit te voeren met een HighTraffic afwerking waarmee de vloerafwerking geschikt wordt voor zeer intensief gebruikte ruimtes zoals restaurants of shopping malls. Grain by Senso wordt al vele jaren succesvol toegepast in de retail voor bedrijven zoals Asics, Reiss, Adidas en Disney. Ook The Mall of The Netherlands is uitgevoerd met ruim 2.000m2 Sensovloeren en het McDonalds restaurant op Schiphol in Lounge 3 is al sinds 2007 voorzien van een Sensovloer.

Bekijk een aantal van onze referenties

Van kleine residentiële projecten tot grote commerciële opdrachten, bij Senso ben je aan het juiste adres. Samen met ons projectteam en ervaren uitvoeringsploeg is geen uitdaging ons te groot. Dat hebben we inmiddels bewezen voor duizenden particuliere en zakelijke opdrachtgevers en grote namen in de markt. We komen graag met je in gesprek over jouw project en helpen je met veel plezier naar het vinden van de perfecte oplossing.

Bekijk projecten